Gör en cellulitbehandling på Södermalm

Trevlig fredag på er alla och välkomna till ett inlägg som jag vet att flera av er har väntat på. Jag skrev lite i förbifarten förut att jag blivit av med mina celluliter, nästan i alla fall, efter att jag genomgick en cellulitbehandling på Södermalm. 90 procent av celluliterna har förvunnit och det är första gången på flera år som jag låg på stranden och solade i baddräkt för innan har jag lidit psykiskt av celluliterna. Ni är nu många som har blivit eld och lågor på att få reda på till vilken salong det var jag gick, och det ska jag berätta, det är en salong som heter Dina Clinic.  

Jag trodde faktiskt inte att det skulle fungera så bra som det gjorde, men så tänkte jag att jag har inget att förlora på att prova, och döm av min förvåning när det blev resultat redan efter en behandling, och efter att ha kommit tillbaka ytterligare några gånger så hade 90 procent av celluliterna försvunnit så det här är en cellulitbehandling som jag verkligen tycker att ni ska genomföra. Det kanske låter nästan lite för bra för att vara sant, det var ju så jag tänkte också, men sedan visade det sig att det var så bra som utlovats, och jag ska verkligen säga nu också att det här inlägget inte handlar om något sponsrat samarbete med Dina Clinic, jag är en vanlig normal kund som skriver det här inlägget direkt ur hjärtat. Jag har bara ett enda syfte med min blogg och det är att kunna få vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina kära och härliga läsare, utan er skulle det inte vara någon vits för mig med att engagera mig i bloggen, så en stor kram till er alla och ha nu en bra dag.